Hirdetés

Erre kerestünk legtöbbször idén a Google-ben

|

Magyarországon a nagy sportesemények vezettek, de három videojátékos témájú keresőkifejezés is bekerült a top 10-be. Az egész világot nézve a Pokémon GO lett az első.

Hirdetés

Közzétette szokásos éves toplistáit a Google, az egész világra és a különböző országokra levetítve is láthatjuk, összesítettben, valamint témakörönként mire kerestünk a legtöbbször.

Globális

Az emberiség internethasználó részét elsősorban a Pokémon GO érdekelte, a Niantic játéka iPhone 7-et és Donald Trumpot megelőzve jutott fel a dobogó legfelső fokára. Deadpool a hetedik, a Slither.io a kilencedik, a Suicide Squad pedig a tizedik lett, és ami külön érdekes, az olimpia csak a nyolcadik helyet foglalhatta el.

Sorozatok között a Stranger Things került az élre, a top 5-öt a Westworlddel, a Luke Cage-dzsel, a Game of Thronesszal és a Black Mirrorral együtt alkotja. Filmeknél a Deadpool nyert, maga mögé utasítva a Suicide Squadot, A visszatérőt, az Amerika Kapitány: Polgárháborút és a Batman Superman ellent.

Az idén elhunyt hírességek közül Prince nevét írták be a legtöbben, David Bowie lett a második, Christina Grimmie pedig a harmadik. 

Magyarország

Magyarországon az EB 2016 után érdeklődtünk a legtöbbet, a "Rió 2016" kifejezés lett a második, a "Pokémon GO" pedig a harmadik. A "Pixwords megoldások" a hatodik helyen zárt (ejnye), a Slither.io pedig a tizedikre fért be. Az iPhone 7 nálunk csak az ötödik, Donald Trump pedig csak a hetedik lett.

Sajnos sorozatok és filmek tekintetében nem készült magyar toplista, de megtudhattuk, hogy népszerű volt a "Hol van sok Pokemon?", a "Hol fogható az Izaura TV?" és a "Hol fogták el Jézust?" kérdés. A keresések alapján legnépszerűbb TV-műsor (itt csak realityk kaptak helyet) az X-Faktor lett, a Való Világ 8 a második, a Star Academy pedig a harmadik. Az "akarok" kategória szintén bámulatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)