Hirdetés

Gran Turismo Sport - bivalyerős BMW-vel hasítanak a legújabb gameplay videóban

|

Egy híres japán versenyzőhölgy is kipróbálta a Polyphony Digital játékát, a Tokyo Game Show-n rögzített gameplay anyagot most ti is megnézhetitek.

Hirdetés

A Tokyo Game Show-n nem csak ki lehetett próbálni a javában készülő Gran Turismo Sportot, hanem egy tíz perces gameplay részletet meg is osztottak velünk az alkotók.

Az már biztos, hogy idén nem kaphatjuk kézhez a Polyphony Digital játékát, így minden apró gameplay részlet aranyat ér. Most egy olyan anyagot tudunk mutatni, ahol Nanami Tsukamoto is tesz egy próbát a játékkal. A híres versenyzőhölgy egy Walkenhorst Motorsport BMW M6 GT3 volánja mögé pattant be a Gran Turismo Sportban, mindezt pedig fentebb ti is meg tudjátok lesni.

A Gran Turismo Sport valamikor 2017 folyamán jelenhet meg, a pontos dátum még nem ismert. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)