Hirdetés

Gran Turismo Sport - ez még nem az igazi folytatás

|

A Gran Turismo Sport lesz a sorozat következő része, de ne úgy gondoljunk rá, mintha ez lenne a Gran Turismo 7.

Hirdetés

Tegnap bemutatkozott a GT Sport, a Gran Turismo sorozat első PlayStation 4-re megjelenő része. Fura volt, hogy a Sony nem a Gran Turismo 7 nevet adta neki, és mint megtudtuk, ennek egyszerű oka van: ez még nem a nagy, több mint ezer autós, teljes értékű folytatás. 

Viszont nem is egy Prologue, tehát nem csak a GT7 egy szeletét adják ki, hogy a rajongók kihúzzák a megjelenésig. A Sport valami egészen új, de most még csak elképzeléseink vannak arról, mire számíthatunk. Kazunori Yamauchi, a sorozat atyja annyit mondott, hogy a játékipar változása, az offline-ról online-ra való áttérés következtében elmosódik a Prologue és a teljes játék közti határ, így a GT Sport is több lesz, mint előbbi. Jim Ryan, a Sony Europe vezérigazgatója továbbá kijelentette, hogy egyelőre nem jentik be a Gran Turismo 7-et, ami azt sejteti, hogy valamikor egy klasszikus értelemben vett folytatás is érkezhet, és a Sport nem fogja akkorára kinőni magát, hogy utána ne legyen szükség a GT7-re. Meglátjuk.

A Gran Turismo Sport leghamarabb jövőre jelenhet meg, a béta 2016 elején indul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)