Hirdetés

Gran Turismo Sport - nézd meg, milyen a játék mozgásban!

|

A tegnapi, közel három óra hosszú GT Sport streamben többször is mutattak játékbeli jeleneteket. Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen a játék futás közben, kattintsatok!

Hirdetés

Novemberben jön a következő Gran Turismo játék, ami nem a Gran Turismo 7 lesz, de közben az is készül. A GT Sport kicsit másképp működik majd, talán nem is lesz benne annyi autó, de az semmiképp nem baj, sőt. Ideje nyugdíjazni a még a PS2-es időkből ittmaradt járgányokat.

A fenti videóban 46:38-tól, 1:10:00-tól, 1:35:30-tól és 1:57:00-tól láthattok különböző versenyeket különböző pályákon. Megnézhetjük a Nürburgringet, a Northern Isle Speedwayt, a Brands Hatch-et, láthatunk mindenféle versenyautókat különböző szögekből. Nem néz ki rosszul, de ez még nem a végleges változat, a megjelenésig sok minden módosulhat. Nézzétek meg tegnapi cikkünket is, amiben rengeteg friss képet találhattok, és a gyűjtői kiadások tartalmával kapcsolatban is tájékozódhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)