Hirdetés

Gran Turismo Sport - év végén versenybe száll

|

Egy Londonban zajló esemény során bejelentették a Gran Turismo Sport megjelenési dátumát. Szerencsére még idén megkapjuk a játékot.

Hirdetés

Három éve kapható már a PlayStation 4, viszont ez idő alatt egyetlen exkluzív, kiemelt versenyjáték jött, és az sem egy Gran Turismo volt.

A Polyphony Digitalnak kell az idő, hogy jó játékot csináljon, és valószínűleg ők is észrevették, hogy a Forza egy kicsit elhúzott. A Gran Turismo Sport egy spin-off lesz, nem egy teljes értékű folytatás (az is készül egyébként, de csak később jön), és már azt is tudjuk, mikortól játszhatjuk: a játék november 16-án érkezik Európába. Természetesen PlayStation 4-exkluzív lesz, de ezt valószínűleg kitaláltátok.

Négy különböző kiadásban árulják, melyek közül a legnagyobb, a Collector's Edition tartalmaz egy Mercedes-AMG GTS modellt, és egy a Polyphony Digital által készített, az autók szerelmeseinek szóló kézikönyvet. A Steel Book Editionben egy fémdoboz és digitális extrák találhatók, a Bonus Editionben pedig szintén lesznek exkluzív letölthető tartalmak. Ezek mellett az alap kiadás lesz még kapható.

A most kiadott rengeteg képet megtekinthetitek alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)