Hirdetés

Grand Theft Auto Online - végre megnyílhat a kaszinó

|

Ha minden igaz, heteken belül megsokszorozhatjuk az összes pénzünket - vagy elverhetjük mindet.

Hirdetés

Miután 2013-ban elstartolt a Grand Theft Auto Online, a játékosokat két dolog foglalkoztatta kiemelten: a Chiliad-hegy rejtélye, és az, hogy mikor nyílik meg a Los Santostól nem messze található kaszinó. Sokat kellett várnunk előbbi megfejtésére, utóbbira meg még többet, de úgy tűnik, hat év után végre tényleg eljött az idő.

Hirdetés

A mai frissítést követően páran észrevették, hogy a kaszinóról levették a nyitást beharangozó feliratot, az ajtóba pedig bólyák és más, építkezést jelző elemek kerültek. Egy megbízható adatbányász, TezFunz2 szerint ez csak az első volt az ütemesen életbe lépő változtatások közül, míg végül - várhatóan júliusban - megnyílnak a kapuk, és pókerezhetünk, félkarú rablóba önthetjük az aprót, és ki tudja még, milyen módokon szabadulhatunk meg nehezen összekuporgatott megtakarításainktól.

A Red Dead Online-ban már lehet pókerezni, rettenetesen időrabló tevékenység, de aki unja a lövöldözést, próbálja ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)