Hirdetés

Grand Theft Auto Online - négy új várossal bővül a térkép?

|

Pletykák szerint a Rockstar North Yankton mellett korábbi GTA-k városainak feljavított, kicsit átalakított mását is hozzá akarja adni a GTA Online-hoz.

Hirdetés

Már a Grand Theft Auto V megjelenése előtt is volt szó arról, hogy a Rockstar a GTA Online-nal hosszútávra tervez, és nem zárja ki annak lehetőségét, hogy újabb városokat nyisson meg

Jelenleg Los Santos és San Andreas vidéki területei látogathatók, de mint azt a GTA: San Andreasból is tudjuk, a megyében van még legalább két nagyváros: San Fierro és Las Venturas. Egy Softsecrets nevű felhasználó a GTA Forumson még augusztusban posztolta ki, milyen DLC-k várhatók és mikor, de eddig nem kapott túl nagy figyelmet. Viszont miután a listáról egy DLC, a Bikers megjelent, mindenki elkezdett figyelni rá. Állítása szerint készül még egy olyan, amiben zsaruk szerepében játszhatunk, egy másik, amivel villákat és kisállatokat vehetünk, egy harmadik új vadállatokkal (valószínűleg a vadászat és a vidék lesz a központi téma, nem volna rossz), de ami a legérdekesebb: 2017 szeptemberében jöhet az első fizetős DLC, a térképet North Yanktonnal és Liberty Cityvel bővítő csomag, melyet 2018 októberében követhet egy második, ami San Fierrót és Las Venturast nyitja meg.

Ez utóbbi két városon elvileg már az elejétől dolgozik a Rockstar, viszont a PS3 és az Xbox 360 korlátai miatt nem folytatták a fejlesztést. Most, hogy nem kell figyelembe venniük az előző generációt, újra elővették azokat, de bőven nincsenek még készen. Az egyjátékos DLC-k helyett jönnek a térképesek. 

Softsecrets úgy tudja, mindkét csomagért egy-egy teljes játék árát kell kifizetni, viszont nem csak pályákat adnak, hanem belépőt a Los Santos-i kaszinóba (máshol is lesznek kaszinók), és 1 millió zsetont. Várhatóan ennél több is lesz, de még a következő egy évben változhat a tartalom.

Persze ez mind csak pletyka, kezeljétek úgy a bejelentésig, de jó tudni, hogy a GTA Online előtt még hosszú jövő áll. Csak az a kérdés, hogy így mikor jön a GTA VI - 2018-nál előbb semmiképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)