Hirdetés

Grand Theft Auto V - azt tudtad, hogy szörny lakik a csatornában?

|

Egy újabb easter egget talált egy jól ismert GTA videós. Időt és energiát nem kímélve kutatta fel emberünk az összes csatornát.

Hirdetés

Doctor GTA a  mi hősünk ma, aki időt és energiát nem kímélve halmozta fel a katonai felszereléseket, és túrta fel a csatornák szennyét, hogy megtalálja a régóta pletykált csatorna szörnyet a Grand Theft Auto V-ben.

A fenti videóban végignézhetitek emberünk kalandját, aki részletesen el is magyarázza, hogy hol találjátok meg a furcsa lényt. Mint kiderült a sok órás felkészülés és a rengeteg komoly fegyverzet szükségtelen volt a vadászathoz, a fehér szörny hamar feladta.

Egészen vicces, ahogy a természeti dokumentumfilmek stílusában próbálja meg emberünk előadni a sztorit, majd elveszti érdeklődését, amikor is véletlenül megtalálja, amit keres. Ti belefutottatok már a csatornák rémébe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)