Hirdetés

Napi büntetés: a GTA V-ben találták meg a Samsung Galaxy Note 7-ek valódi hasznát

|

A Samsung visszahívta a Note 7 készülékeket, azok ugyanis hajlamosak felrobbanni. Los Santosban ez nem probléma.

Hirdetés

Valószínűleg hallottatok a nemrégiben a Samsung körül kialakult botrányról. A Galaxy Note 7 készülékekbe került akkumulátorok hajlamosak felrobbanni, emiatt a cég világszerte visszahívta az összes eladott példányt, és kicseréli mindenkinek egy olyanra, ami kisebb eséllyel okoz égési sérülést.

Az eset hál' istennek megihletett egy GTA V moddert. Nem történt nagy varázslat, HitmanNiko egyszerűen kicserélte a Sticky Bombok kinézetét a játékban, de mennyire jó, hogy ezt tette. A fenti videóban láthatjátok, milyen csodálatos az egész, ha pedig ti is szeretnétek San Andreasban újrahasznosítani a Note 7-eket, innen kaphatjátok le a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)