Hirdetés

Grand Theft Auto V - új versenyekkel és járművekkel bővül a kaszkadőrös móka

|

Ahogy azt lassan megszokhatták a GTA Online játékosai, a legújabb frissítés is több részletben érkezett meg, így egy rövid ideje új kihívásokkal próbálkozhatunk, ha tetszettek az új kaszkadőrös tartalmak.

Hirdetés

Talán előre megsejtett valamit az a videós, aki az extrém versenyzésről szóló Forza Horizon 3 trailerét alkotta újra a Grand Theft Auto V-ben. Ugyanis nem sokkal később be is jelentette a Rockstar a Cunning Stunts frissítést, amiben nem éppen biztonságosnak tűnő trükkökben és versenyekben vehetünk részt.

Egy héttel az eredeti frissítés megjelenése után újabb tartalmi patch érkezett a GTA Online-hoz, ami ezt a témát bontotta ki egy kicsit jobban. Egész pontosan három új járművet kaptunk, amik közül az Ocelot Lynx egy igazi sportautó, míg a Declasse Drift Tampa inkább az izomautók kedvelőit nyűgözi majd le, az ugratni vágyóknak pedig a Western Cliffhanger crossmotorra érdemes spórolnia. A Grand Theft Auto V kaszkadőrös része ezen kívül hat új versennyel is bővült, amiben olyan hétköznapi kihívások várnak ránk, mint néhány felhőkarcoló tetején való versenyzés, vagy a Mount Chiliad oldalán lefelé való száguldás. A készítők egyébként néhány bónusszal is a GTA Online felé csábítják a játékosokat, így húsz százalék kedvezményt kapunk minden optikai autóalkatrészre és garázzsal rendelkező ingatlanra is.

Nektek hogy tetszik a legújabb GTA V-ös frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)