Hirdetés

Íme a GTA Online új leggyorsabb autója

|

Sok újdonságot hozott a GTA Online-hoz legutóbb kiadott DLC, de a játék új leggyorsabb járgányát egy frissítéssel későbbre tartogatta a Rockstar. Természetesen ki kell nyitnunk a pénztárcánk, ha ezzel szeretnénk furikázni.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V legújabb DLC-je főként arról szól, milyen javakat halmozhatunk fel egy bűnözőbirodalom fejeként, de a Further Adventures in Finance and Felony megjelenésre utánra is tartogatott némi meglepetést a Rockstar. Csak most adták ki ugyanis a frissítést, amiben a játék eddigi legizgalmasabb autója található.

A Grotti X80 Proto ugyanis nem csupán egy újabb gyors és őrült külsővel bíró kocsi, hanem konkrétan a játék eddigi leggyorsabb szuperautója. Ezt megerősíti videójában a GTA V-ös versenyzéssel kapcsolatban minden apró részletet kiderítő Broughy1322 is, aki szerint még a korábbi bajnok T20-nál is gyorsabb az új járgány, bár a régebbi modellekkel is van esélyünk versenyre kelni vele. Ami jól is jön, tekintve az X80-as tekintélyes, 2,7 millió dolláros árcéduláját, ám nem ez az egyetlen hátránya a kocsinak. A sokkal nagyobb végsebességgel és jobb gyorsulással ugyanis nem lett arányosan jobb a kocsi tapadása és fékrendszere, így meg kell majd tanulnunk vele időben lelassítani.

Ti beszerzitek majd a Grand Theft Auto V új csúcsautóját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)