Hirdetés

Grand Theft Auto V - bekerül Liberty City?

|

Már a GTA V megjelenése előtt is volt szó róla, hogy a Rockstar a sorozat minden városát egy játékba akarja összevonni. Lehet, hogy erre hamarosan sor kerül.

Hirdetés

Fantasztikus élmény volt, amikor a Grand Theft Auto: San Andreasban visszarepülhettünk egy kicsit a GTA III Liberty Cityjébe, hogy meglátogassunk egy éttermet, ahol a korábbi játék több emlékezetes eseménye játszódott.

A Grand Theft Auto V-öt és a Grand Theft Auto Online-t a Rockstar a kezdetektől azért kezeli részben külön, hogy külön tudja fejleszteni őket. A játék megjelenése környékén arról beszéltek, nem kizárt, hogy újabb területekkel bővítik az online játék világát, és minden esély megvan arra, hogy erre most kerüljön sor. A Rockstarnál dolgozó Adrian Page LinkedIn profilján feltűnt egy kép, amin a GTA IV-ben található Middle Park látható, viszont a GTA V motorjával megjelenítve. Az alábbi gif jól megmutatja a különbséget, és az is látszik, hogy ugyanaz a két helyszín.

Ez a kép még önmagában semmit nem jelent. Lehet, hogy csak gyakorlásképp készült el a zóna a RAGE motorra, lehet, hogy valaha tényleg tervben volt Liberty City felújítása, csak aztán elvetették az ötletet. Az E3 előtt pár héttel viszont nem tudunk csak legyinteni egy ilyen kép felett.

Mit gondoltok, tényleg bekerülhet valaha Liberty City a GTA V-be? Vagy előbb inkább San Fierro és Las Venturas jöjjön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)