Hirdetés

Grand Theft Auto V - egy mod elhozza Los Santosba a Pride-ot

|

A GTA 5 modderközössége most valami egészen mást alkotott, mint eddig: átköltöztette a a már jól ismert Pride fesztivált Los Santosba, amelyből Trevorék sem maradtak ki.

Hirdetés

Remek dolgokra képesek a Grand Theft Auto V modderjei. Nem csak az alapjátékot képesek látvány tekintetében feltuningolni (Redux), vagy olyan karaktereket berakni, mint Flash és a Teen Wolf szereplője, esetleg elhozni a The Last of Us hangulatát a játékba, hanem különböző társadalmi megmozdulások mögé is bátran odaállnak.

Ilyen az LMBT-közösség egyik legnagyobb fesztiválja, a Stockholm Pride, amely a moddereknek köszönhetően bekerült a GTA 5-be. Az emlegetett mod a Los Santos Pride névre hallgat és ahogy a neve is tükrözi, a fiktív város utcáit tölti meg a kezdeményezés támogatóival, köztük Trevorral és Franklinnel. Fent láthatjátok a végeredményt egy hangulatos trailer tálalásában (a zene, ami hallható alatta: Alesso - I Wanna Know feat. Nico & Vinz, ha esetleg keresnétek). 

A projekt megalkotásában olyan ismert alkotók vettek részt, mint Garbergs, 8-Bit Bastard, TheFriedTurkey és JulioNiB. A Los Santos Pride-ot ide kattintva tölthetitek PC-re, természetesen teljesen ingyen. Mit gondoltok a modról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)