Hirdetés

Napi büntetés: gondolkoztál már azon, hová mennek a Grand Theft Auto V NPC-i?

|

Jelenleg is fut egy olyan Twitch stream, ami a GTA V öt NPC-jének útját követi nyomon. Az adás alatt pedig valaki megállíthatatlanul zokog. Vigyázat, minőségi tartalom!

Hirdetés

A San Andreas Community Cam nevezetű Twitch csatornán egy olyan adás fut ezekben a pillanatokban is, ami a Grand Theft Auto V NPC-inek kalandos (vagy inkább meglehetősen unalmas) életét hivatott feltárni.

Az adás öt NPC útját követi és mindent bemutat, amit ezek az alakok művelnek. Nincs előre felállított váza az idézőjeles cselekménynek, a lakosokat egy mod ruházta fel szabad akarattal, az NPC-k pedig arra mennek, amerre csak akarnak. Mindez egyébként még azzal is meg lett spékelve, hogy a lakók mindennapjait bemutató közvetítés alatt egy ordítva síró alak szolgáltatja kommentár helyett az aláfestést. Íme:

Watch live video from bwatanabe on www.twitch.tv

Merőben formabontó szórakozás, ez bizonyos, de én viszonylag hamar lecsavartam a hangerőt, mert ez a rimánkodás valami elviselhetetlen. Egyébként valószínűleg nem véletlen, hogy az adás pont az Egyesült Államok új elnökének beiktatásának napján indult el, erre külön fel is hívja a figyelmünket a stream leírása. 

A sírás és az említett esemény közötti összefüggéseket nem nehéz megtalálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)