Hirdetés

Grand Theft Auto V - realisztikus sérülésekkel érkezik az egyik legkomolyabb mod

|

Belső vérzések, idegsérülések, szívroham és még egy csomó komoly sérülésmodell is bekerült a GunShot Wound modba.

Hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy a Grand Theft Auto V-hoz tucatszámra érkeznek a legbetegebb és szürreális modok. Ezúttal viszont egy komoly, realisztikus sérülésmódokkal operáló csomaggal lehet életszerűbbé tenni a játékot.

Hirdetés

Az SH42913 néven működő modder GunShot Wound modja komolyan megnehezíti a játékot. A tűzharcok sokkal körülményesebbé válnak, és a sérülések már nem csak a HP csík csökkenését jelentik. A február óta készülő mod öt különböző állapotú sérülést és vérzést ad az alapjátékhoz. A None alatt értelemszerűen nem sérült karakterünk. A Light és a Medium szintek már befolyásolják a játékost, a Heavy sérülések már komolyan befolyásolják a játékost rángatózó kamerával, belassulással. A Deadly státusznál pedig felbukkan egy visszaszámláló - ha a lejártáig nem kapunk elsősegélyt, akkor ütött az óránk.

Precízebbé válik a hit detection is. Ki lehet lőni a különböző testrészeket, de lehet célozni belső szervekre, hogy belső vérzést és idegroncsolást okozzunk az ellenségeknek. A következő videóban mozgás közben is láthatjátok a GunShot Wound modot.

Ha hardcore GTA V élményre vágytok, ne habozzatok letölteni a modot. A GunShot Wound teljes leírását és segítséget a telepítéshez ezen a linken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)