Hirdetés

Grand Theft Auto V Redux - gyönyörű a rajongói mod

|

A Grand Theft Auto V már abban a formában is szép volt, ahogy a Rockstar Games megálmodta, azonban a modderek által készített Redux változat köröket ver rá.

Hirdetés

Mikor már azt hittük, hogy a Pinnacle mod volt a legtöbb, amit ki lehetett hozni a Grand Theft Auto 5-ből grafikai téren, akkor annak készítője, Josh Romito lerántotta a leplet a Pinnacle utódjáról, az effektekre és fizikára gyúró GTA V Redux-ról, amellyel elkápráztatott mindenkit. 

Nagyot pislogtunk, mikor megláttuk a Grand Theft Auto 5 Redux első trailerét, elvégre az átdolgozott robbanások, a füst effektek és a világítás olyan brutális látványvilágot eredményezett, amelynek futtatásához bizony combosabb hardver dukál. Pár hónap eltelt már azóta és most a lelkes és tehetséges modderünk megmutatta, hogy milyen a minden eddiginél gyönyörűbb játék mozgás közben. A legelső gameplay videót odafent találjátok, de mielőtt rákattintotok, tartsátok meg az állatokat, hogy le ne essen. 

A Redux változtatásainak teljes listája akár egy novellának is elmenne, így a mod oldalán tudtok részletesebben is utánaolvasni a fejlesztéseknek. Dátum egyelőre még nincs hozzá, de a honlap szerint már nagyon közel van a megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)