Hirdetés

Grand Theft Auto V - így oldhatod fel a Teen Wolf karaktert

|

Egy Easter Eggnek hála a Sasquatch mellett már az ifjú farkasembert is irányíthatjuk a Grand Theft Auto V-ben.

Hirdetés

Még tavaly mutattuk meg nektek, hogyan érhető el a Grand Theft Auto V-ben az, hogy karakterünk a legendás Nagylábbá változzon. A történet azonban itt még koránt sem ér véget, ugyanis miután a játékos óriási Sasquatch ként rója a világot, lehetőség nyílik egy másik szőrös bestia felfedezésére is.

A fenti videó azt mutatja meg, hogy mit kell tennetek, ha a Sasquatch feloldása után a Michael J. Fox 1985-ös klasszikus filmjének, Az ifjú farkasembernek (Teen Wolf) a címszereplőjévé szeretnétek változni. Ha sikerül az útmutató alapján megtalálni a Teen Wolfot és le is győzitek, akkor feloldjátok őkelmét a Director Mode-ban.

A Grand Theft Auto Online-ban egyébként már korábban is találkozhattatok az ifjú farkasemberrel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)