Hirdetés

Gravity Rush 2 - megjelenési dátummal jött az új trailer

|

A Sony Japan stúdió szerelemgyereke az év végén fut majd be Európában. A hírt egy nagyon hangulatos trailer hozta.

Hirdetés

A Gravity Rush 2 Európában jelenik majd meg először, pontosan november 30-án. Ha már most megrendelitek a játékot, akkor előrendelői bónuszként kaptok egy alternatív ruhát Kathez és megkapjátok a  Director's Choice soundtrack gyűjteményt is.

A Gravity Rush 2 megjelenése előtt még egy animációs sorozat is elkezdődik majd, ami összeköti az első és második részt. Erre még nem kaptunk megjelenési dátumot, csak annyit, hogy még azelőtt látjuk majd az összes részt, hogy a játék a boltok polcaira kerülne.

A program PlayStation 4-re érkezik majd, és az európai startot követően december elsején japánban, másodikán pedig az Egyesült Államokban is megjelenik. Katt a fenti képre, és máris látszik a lényeg. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)