Hirdetés

Gray Matter - újra elérhető Jane Jensen kalandjátéka

|

Sokáig nehéz volt hozzájutni, de ez ma megváltozott: a Gray Matter felkerült a Steam kínálatába!

Hirdetés

A Gray Matter az első kalandjáték, amit Jane Jensen a Gabriel Knight 3 óta elkészített.

A Gray Matter egy nyugalmazott neurobiológus, Dr. David Style történetét meséli el,aki egy tragikus balesetben elvesztette a feleségét, majd a világtól elvonulva angliai vidéki birtokára költözött. Samantha Everett, egy amerikai diáklány szerzi meg a doktor asszisztensi pozícióját, akinek fő feladataként tesztalanyokat kell toborozni David kísérletéhez. Természetesen viszonylag hamar rosszra fordulnak a dolgok. A játék ára alapvetően 10 euró lenne, de most a megjelenés örömére 20%-os kedvezmény jár.

A sztori még mindig érdekes, a látványvilág pedig tökéletesen illik a Jensen által megalkotott hangulathoz. A galériában több képet is megtekinthettek a játékról.

Játszottatok már vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)