Hirdetés

Grand Theft Auto V - új mod hozza el az egyik kedvenc szuperbűnözőnket

|

A számtalan szuperhős után most egy gonosz kis zöld manó repül be kedvenc virtuális városunkba.

Hirdetés

JulioNIB az elmúlt hónapokban azon dolgozott, hogy szuperhősökkel népesítse be a Grand Theft Auto V városát. Így találkozhattunk Iron Mannel, Supermannel, és a Ghost Riderrel is. Most azonban új kihívó érkezik, aki nem egészen a világ megmentésére esküdött fel.

A Green Goblin mod a kedvenc vihogó őrültünket hozza be a játékba. A szupergonosszal repkedhetünk Los Santos felett, rakétákat ereszthetünk a másikba, és még fel is nyársalhatunk embereket a deszka elejében elrejtett pengékkel.

A legmenőbb az egészben, hogy a deszkának saját AI-ja van, ami képes követni a karaktert, és testőrként védelmezni azt. Ennél lazábban nem lehet a város utcáin sétálgatni. Ha szembejön egy rendőr haverunk intézi is.

Julio modja jelenleg még fejlesztés alatt áll, melynek folyamatát weboldalán tudjátok végigkövetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)