Hirdetés

Grey mod - friss hírek a magyar modról

|

Már többször beszámoltunk a készülő magyar Grey modról - íme a legfrissebb hírek.

Hirdetés

Ezt írta ma nekem Ifjú Péter, a Grey mod csapat egyik tagja:

"Ismét elérkeztünk egy újabb hírhez, ami főleg a mod jelenleg állapotáról fog szólni, illetve szó esik a fegyverekről és a hozzájuk tartozó animációkról is. Az elmúlt hetekben sikerült befejezni a mod rendesen végigvihető, normál nehézségű verzióját, amiből már csak a szépítgetés, valamint a szinkron beépítése maradt hátra. Egy olyan játékos számára aki még nem játszott a moddal, a normál verzió végigjátszása körülbelül három órát fog igénybe venni, ami elsőre kicsit kevésnek hangzik, viszont itt jön a képbe a hardcore mód.

A hardcore mód a normál verzió átalakított és nehezített változata lesz, amiben a pályák és a fejtörők módosítva lesznek, valamint új ellenfelekkel is találkozni fogunk. A játék sztorijának igazi végkifejlete is itt derül majd ki, valamint kapunk egy memo-t a történet összefoglalásáról. Remélem ezzel sikerül elég érdekessé tenni a hardcore módot és szívesebben végigjátsszák majd az emberek mintha mondjuk egy sima achievement lenne a jutalom érte. Ez persze még a jövő zenéje, mivel ennek a verziónak az összerakását a normál mód végleges befejezése után kezdhetjük el, hogy ne kelljen mindkét verziót javítgatni ha bugot találunk.

Most pedig következzen legújabb csapattagunk, Arby remek fegyver animációinak bemutatása. Mivel én szinte mindennel foglalkozok ami a fejlesztést illeti, a kéz animációkon sajnos meglátszott a profi tudás hiánya. Ezt most sikerült kiküszöbölni, ugyanis Arby néhány hét alatt rendesen gatyába rázta az említett animációkat, amiből most egy kis ízelítőt is mutatunk egy videó formájában.

Most viszont szeretném kérni megtisztelő segítségeteket és szavazaitokat az idei Mod of The Year szavazáshoz. Nekünk moddereknek ez az év egyik legfontosabb időszaka és az eddig befektetett három évnyi munka ezen a szavazáson mutatkozik meg a legjobban. Szóval akinek van pár szabad perce, őket szeretném megkérni hogy szavazzanak ránk a MOTY2011-en, ehhez mindössze annyit kell tenni hogy az alábbi képre kattintotok és a profilon szavaztok a modra.

Előre is köszönöm a segítséget, remélem tetszik amit eddig mutattunk és ti is annyira élvezitek majd az elkészült játékot, ahogy mi élvezzük a fejlesztést!

Addig is légyszíves szavazzatok a képre kattintva!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)