Hirdetés

Itt a Ubisoft legújabb PC-s játéka

|

A Ubisoft bejelentette a Grow Home nevű PC-s játékát, ami ráadásul két hét múlva már meg is jelenik.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy a Ubisoft PR-osait egy kicsit túlságosan is lekötötte az Assassin's Creed Unitys tűzoltás és megfeledkeztek a Ubisoft Reflections hamarosan érkező PC-s játékáról.

A Ubisoft Reflections mostanában meglehetősen elfoglalt, hiszen nemcsak a Tom Clancy's The Division fejlesztésében segítenek, de ők pakolták össze a The Crew-t is. Ennek ellenére a fejlesztőknek volt idejük egy másik játékra is, amit a Ubisoft tegnap este be is jelentett. Érkezik a Grow Home.

A Grow Home egy főleg a felfedezésre koncentráló PC-s játék, amiben egy BUD (Botanical Utility Droid) nevű robotot irányítunk, akinek az a célja, hogy növények után kutasson a galaxisban, amikkel biztosíthatja a saját bolygójának oxigénellátását. BUD-dal egy Star Plantet kell "építgetnünk".

A Grow Home-ban fontos szerepe lesz a mászásnak és vertikális felfedezésnek, a játékosoknak eldugott szigeteket, barlangokat és magaslati pontokat kell átkutatniuk. A játék irányítása miatt kontrollerrel ajánlott játszani, a mászáshoz ebben az esetben a két ravaszt kell használni.

A Grow Home megjelenés már itt van a kanyarban, a Reflections játéka február 4-én érkezik és 9,99 dollárba került majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)