Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ilyen lesz birodalmat építeni

|

Június 7-én jön a Further Adventures in Finance and Felony csomag, mellyel bárki saját bűnszövetkezete urává válhat, és még több luxusterméket vásárolhat magának.

Hirdetés

Nagyjából a Heists megjelenése óta nem volt akkora tartalmi frissítés a GTA Online-hoz, mint a Further Adventures in Finance and Felony. A Rockstar egy videót is kiadott hozzá, csak hogy érzékeljük, mennyivel több lesz a játék.

Az új lehetőségeknek köszönhetően szervezetet alapíthatunk, melynek működését vezérigazgatóként irányíthatjuk. Kereskedhetünk hamis áruval, illegális fegyverekkel, de ellophatjuk mások szállítmányait is. Megszerzett pénzünkből drága sportautókat vásárolhatunk, irodaházakban alakíthatunk ki irodát, felvehetünk egy asszisztenst, és Los Santos királyává válhatunk. Új melók is jöttek, itt foglaltunk össze mindent. 

Játszotok még a GTA Online-nal egyébként? Tervezitek, hogy visszatértek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)