Hirdetés

A GTA egyik atyja új stúdiót alapított, és már egy új címet is bejegyzett

|

Leslie Benzies nem túl kellemes körülmények között távozott a Rockstartól, de legalább most kiélheti kreativitását. Már munkához is látott.

Hirdetés

A Grand Theft Auto széria egyik iránymutatója távozott a Rockstartól, és úgy hagyta ott a csapatot, hogy perelt (majdnem) mindenkit. A komoly viták után most úgy tűnik, hogy dühét inkább kreativitás felé tereli, mert éppen beindított két céget is.

Leslie éppen öt cégben is benne van, de számunkra a legfontosabb a Royal Circus Games Limited, mert ez az Intellectual Property Office adatai szerint konzolos, PC-s és mobilos játékok készítésével foglalkozik.

A stúdiónak már van egy bejegyzett címe is Time for a New World névvel, amihez még egy hashtaget is kötöttek (#TFANW). Lehet, hogy ez csak egy fricska a Rockstar felé, de nem lennénk meglepődve, ha egy igazi játék készülne ezen a címen.

Miután Leslie a GTA 3-mal megmutatta, hogy milyen irányba kellene vinni a szériát, simán el tudjuk képzelni, hogy most ugyanilyen iránymutatásra készül. Ez már csak azért is lehetséges, mert az 5 cégből 1 egy VR termékekre specializált csapat.

Kapunk egy Grand Theft Auto-szerű programot VR eszközökre? Ez tűnne a leglogikusabb lépésnek, de ha így is lesz, akkor az csak évek múlva fog kiderülni. Mi kíváncsian várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)