Hirdetés

Ez a Grand Theft Auto V mod Liberty Citybe visz el

|

Ha mindig is visszavágytál a városba, ahol minden elkezdődött, akkor most egy mod biztosítja az utazást a GTA IV világába.

Hirdetés

Az OpenIV mod eszköztár alkotói bejelentették, hogy átültetik Liberty City GTA IV verzióját a Grand Theft Auto V-be. Ugyan hivatalos megjelenési dátum még nincs, de a projektet a srácok weboldalán lehet követni.

Lényegében annyi történik, hogy a GTA V térképének egyik óceánnal fedett területére rádobják a várost. Ha kész lesz, akkor egy egyszerű repülőúttal átnézhettek a szabadság földjére.

A srácok nyilván nem álltak neki felépíteni az egészet az alapokról, inkább a konkrét GTA IV verziót teszik át, amit a OpenIV tesz lehetővé. Ahhoz, hogy működjön a trükk, a játékosnak is fel kell telepítenie majd a GTA IV-et.

Reméljük, ahogy a fejlesztés halad, úgy rántják majd le a leplet a srácok a technikai finomságokról, mert a koncepció nagyon érdekes, jó lenne többet tudni róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)