Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, jön az önálló Gwent-játék

|

Sokan könyörögtek a The Witcher 3-ban látott kártyajáték különálló változatáért, és a nemrég kiszivárgott tervek szerint nagyon úgy tűnik, a CD Projekt hallgatott is rájuk.

Hirdetés

Már az első Witcher-játékban is volt egy szórakoztató kocsmai minijáték, de a harmadik részben megjelent Gwent ritkán látott őrületté vált a rajongók között. Volt, aki annyira megkedvelte a kártyajátékot, hogy minden harcot lecserélt a minijátékra, de nagyon úgy tűnik, hamarosan nem kell a Witcher 3-at, vagy a fizikai változatot elővennünk, ha játszani akarunk.

A leleplezés előtt ugyanis a CD Projekt bejegyezte az illetékes európai szervezetnél a Gwent: The Witcher Card Game védjegyét, ami nem is kerülte el a szemfüles gamerek figyelmét sokáig. Bár magából a dokumentumból nem sok minden derül ki, a játék logóját és ikonját is csatolta a kiadó, így már ezeket is ízlelgethetjük a minden valószínűség szerint az E3 alatt elejtett bejelentés előtt. Természetesen egyelőre a célba vett platformokat sem ismerjük, a biztosra vehető PC mellett nagy öngól lenne kihagyni a mobilos változatokat, de akár egy konzolport sem kizárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)