Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - minőségi lesz a szinkron

|

Egyre ígéretesebb a Gwent: The Witcher Card Game, ugyanis az egyjátékos kampány esetében a CD Projekt RED a szinkronkérdést sem vette félvállról.

Hirdetés

A CD Projekt RED a Microsoft E3-as konferenciáján jelentette be az önálló Gwent kártyajátékot, amelynek minőségére nagy hangsúlyt fektetnek. Lesz benne egy izometrikus nézetben, 2D-s avatárokkal felfedezhető világ egy legalább 10 órányi játékot biztosító egyjátékos kampány apropójából, amelyben felfedezhetjük a területeket, küldetéseket teljesíthetünk és siker esetén kártyákat oldhatunk fel. Ezenkívül igyekeztek megreformálni a paklinyitást is.

A CD Projekt RED pedig arra is figyel a szereplők esetében, hogy a szinkron azonos legyen a The Witcher 3: The Wild Hunt során hallottakkal, így a korábbi szinkrongárda visszatér a Gwent: The Witcher Card Game esetében is. A kártyajáték rendezője, Benjamin Lee elmondta a GamesMaster Magazine-nak, hogy Geralt Geralt marad (Doug Cockle). Pont. Ők mindig ugyanazokkal a szinkronszínészekkel dolgoznak, mert megrendítő lenne a játékosok számára, ha hirtelen más lenne Geralt hangja, ezt pedig soha nem szeretnék.

A Gwent: The Witcher Card Game várhatóan jövőre jelenik meg PC-re és konzolokra, de szeptembertől már indul a béta, amire a hivatalos honlapon jelentkezhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)