Hirdetés

H1Z1: King of the Kill - elkészült a végleges változat, itt a megjelenési dátum

|

Nem hittük volna, hogy valaha eljön ez a nap, de a H1Z1 egyik fele heteken belül hivatalosan is megjelenik.

Hirdetés

Miközben a DayZ már egy ideje stagnál, az egykor nagy riválisnak tartott H1Z1 folyamatosan készül. Az eredeti játék, amit most már H1Z1: Just Survive néven találunk meg, idén már nem fog megjelenni, viszont a kiragadott King of the Kill igen, nem is sokára.

A Daybreak Studios bejelentette, hogy a 2016 februárja óta korai hozzáféréssel megvásárolható játék szeptember 20-án teljes verzióssá válik, PC-re ettől a naptól fogva lesz elérhető. A konzolos megjelenést viszont határozatlan időre elhalasztották, mert nem tudtak párhuzamosan a PS4-es és Xbox One-os, valamint a PC-s kiadással foglalkozni.

A H1Z1: King of the Killben, hasonlóan például a The Cullinghoz az a cél, hogy ügyes játékkal, ellenfeleink lemészárlásával az utolsó életben maradt túlélővé váljunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)