Hirdetés

H1Z1: King of the Kill - mégsem jelenik meg ma

|

Úgy volt, hogy a H1Z1 egyik fele mától teljes változatban lesz játszható, de a Daybreak az utolsó pillanatban meggondolta magát.

Hirdetés

Ha hiszitek, ha nem, a H1Z1 egy még létező projekt, illetve ugye már kettő. Van egyrészt a H1Z1: Just Survive, ami lényegében az eredeti játék, valamint a kompetitív többjátékos H1Z1: King of the Kill, melyben a cél, hogy a meccsek végén csak mi maradjunk életben.

A Daybreak a teljes változatba sok új dolgot ígért, olyanokat is, amiket még a teszt szerveren sem lehet kipróbálni. A felhasználók ennek nem nagyon örültek, és a csapat is muszáj volt belátni, hogy jobb, ha előbb egy nagy közönség véleményét kéri ki az újdonságokkal kapcsolatban, és csak utána élesíti azokat. A játék így még jó ideig Early Accessben, megjelenési dátum nélkül marad.

Ugyanakkor jön ma egy patch, mely kiveszi a Crate Keyeket és az Air Drop ticketeket, átalakítja a felhasználói felületet, illetve bevezeti a Crownt, a Daybreak Cash utódját, valamint a Skull és Credit fizetőeszközöket. A Skullokkal a karakterünknek vásárolhatunk új dolgokat, míg a Crediteket játékkal szerezhetjük meg, és a Bounty Systemben használhatjuk Skullok gyűjtésére.

Az egészet megkoronázandó még egy wipe is várható, a tárgyak kivételével minden elveszik. Bővebben itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)