Hirdetés

H1Z1 - szétbontják, két játék lesz belőle

|

Sajnos nem H1 és Z1 néven, pedig milyen vicces is lenne.

Hirdetés

A DayZ nyomdokaiba lépő H1Z1 szintén hosszú ideje toporog már az Early Access tornácán, de tudjuk, hogy ezek a játékok sosem akarnak elkészülni. A kiadó éppen ezért úgy döntött, kettészedi a tartalmat.

A fejlesztőcsapat szerint a játékban található aréna olyan népszerű volt, hogy szerintük külön játékot érdemel, éppen ezért H1Z1: King of the Kill néven önálló játékként adják ki a Battle Royale-ra hajazó módot. A játékosok jelentős része kizárólag ezt játssza, a csapat szerint pedig úgy tudják őket a legjobban kiszolgálni, ha teljesen leválasztják ezt az alapjátéktól.

A H1Z1: King of the Kill még a nyáron megjelenik PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, míg az alapjáték H1Z1: Just Survive néven folytatja tovább Early Accessben, és az év vége előtt biztosan nem is jelenik meg. Mindkét játékért 20 dollárt kell majd fizetnünk, de ha valaki még február 16 előtt beszerzi a H1Z1-et, az automatikusan megkapja mindkettőt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)