Hirdetés

Ha eddig nem vetted meg a Dead Island 2-t, most már nem is kell

|

A Dambuster Studios és a Deep Silver váratlanul sikeres zombis játéka minden előzetes hírverés nélkül felbukkant az Xbox Game Pass kínálatában.

Hirdetés

Megvan a jól bejáratott menetrendje annak, hogy a Microsoft miként kommunikálja az Xbox, PC és mobil platformokon egyaránt elérhető Game Pass mindenkori játékkínálatának bővülését. A redmondiak rendszerint minden hónap elején és közepén teszik közzé a következő, nagyjából kéthetes periódus során érkező újdonságok listáját. A legutóbb beharangozott kontingensről itt írtunk.

Olykor-olykor előfordul azonban, hogy mintegy meglepetésszerűen további címek is bekerülnek a havidíjas szolgáltatás katalógusába, és megesik, hogy ezeket még azelőtt sikerül élesíteniük az illetékeseknek, hogy megtörténne a formális bejelentés.

Hirdetés

Ugyanez történt most a Dead Island 2-vel is, aminek a letöltése e sorok gépelése közben a végéhez közeledik a Series X-emen. A zombis akció-szerepjáték (nem nevet, így kategorizálták az alkotók) xboxos terméklapja nem hagy kétséget afelől, hogy a megfelelő csomag birtokában - a Game Pass Core értelemszerűen nem játszik - ingyen lehet nyúzni a Dambuster Studios alkotását, melynek a sikere éppoly váratlan volt, mint felbukkanása a Game Passben.

Előzetesen ugyanis csak a legelvetemültebb hazardőrök mertek volna arra fogadni, hogy a hosszú évekig a fejlesztői pokolban sínylődő, több stúdiót is megjárt, nem egy alkalommal újrakezdett Dead Island 2 nemhogy pozitív kritikákat fog bezsebelni, hanem az Embracer Group szempontjából katasztrofálisan alakult 2023-as esztendő fénypontjainak egyike lesz.

Jelentem, a letöltés közben befejeződött, a játék rendeltetésszerűen működik, szóval csak azt tudom javasolni, hogy próbáljátok ki ti is, amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)