Hirdetés

Ha szereted a horrorjátékokat, akkor ezt a leárazást nézd meg!

|

Elindult a Humble Bundle legújabb akciója, amelyben a horrorjátékok rajongóinak igyekeznek kedvezni néhány érdekes indie darabbal.

Hirdetés

Az idei év eddig egyértelműen a horror rajongóknak kedvez, hiszen a Dead Space Remake, a The Callisto Protocol és a napokban megjelent Resident Evil 4 remake is remek időtöltésnek bizonyultak azok számára, akik a paráztatós hangulatot és a trancsírozást szeretik, most pedig a Humble Bundle is úgy döntött, hogy ideje elővenni a témát.

Nemrég elindult a Humble Bundle legújabb akciója, amely a Scary Games To Play In The Dark nevet kapta és ahogy a címéből sejthető, kifejezetten horror játékokra specializálódik, azok közül is inkább olyan alkotásokat kiválogatva, amelyek nem feltétlenül túl ismertek, de megérdemelnék a figyelmet.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy aki arra számított, hogy olcsón behúzhatja valamelyik AAA kategóriás újdonságot az sajnos csalódni fog, viszont aki szeretne egy kicsit mélyebbre ásni a műfajban, annak mindenképpen érdemes lehet körülnézni.

A csomagban összesen hét játék van, köztük olyan darabokkal, mint a nagy sikerű The Mortuary Assistant, vagy a közösségi horror projekt, az SCP adatbázisából merítő SCP 5K, de olyan érdekességek is belekerültek, mint a P.T. által ihletett Visage.

Ha az olcsó játékvásárlással támogatjátok a csomag célját, akkor a Charity: water nevű szervezet munkájához is hozzájárulhattok, akik azzal foglalkoznak, hogy tiszta, iható vizet juttassanak el különféle fejlődő országokba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)