Hirdetés

[MOVIE] Half-Life 2: Episode Two mozgókép

|

Csütörtök este Zarathos elvtárs számolt be az Orange Box aranyba meneteléről. Ezt egy fincsi videóval fejeljük most meg.

Hirdetés

Két nappal ezelőtt Zarathos elvtárs volt olyan szemfüles, aki rálelt a Valve narancs dobozkájának aranyköntösbe öltöztetésének hírére.

A több hónapot is csúszott csomag a várva várt Episode Two mellett magában foglalja majd az alapjátékot - Half-Life 2 -, illetve az előző epizódot is. Ezenkívül egy ügyességi gamma, a Portal is helyet szorított magának, valamint a közel egy évtizede várt alkotás, a Team Fortress 2 is erősíti majd a packot.

gordon.jpg

A most talált múvi egy közel két perces in-game jelenetet mutat be. Főhősünk és társa, Alyx egy leélt, romos épületben próbál menedékre lelni a támadók elől, azonban idő előtt lelepleződik hollétünk, így véres küzdelmet kell vívnunk a túlélésért. Alant sasolható a shaky-cam felvétel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)