Hirdetés

A Valve valószínűleg megbánta, hogy engedte a játékosoknak kitalálni a Steam Awards kategóriáit

|

A Steamen mindenki kitalálhat új díjazási kategóriát, és megszületett a "Játék, ami leginkább folytatást érdemelne" díj is. Valószínűleg tudjátok, melyik játékot jelölték erre a legtöbben.

Hirdetés

A Valve gondolt egyet, és elindította a Steam Awards díjkiosztót. Az alapból megadott kategóriák között is van néhány rendhagyó, de miután a Valve lehetőséget adott arra, hogy mindenki maga is kitaláljon egy kategóriát, nyilván elszabadult a pokol.

Egyre többen választják a "Leginkább folytatást érdemlő játék" kategóriáját, és jelöltnek egyáltalán nem meglepő módon a Half-Life 2: Episode 2-t írják be. Az emberek egy üzenetet akarnak küldeni a fejlesztőknek, és ez mondjuk egy meglehetősen poénos módja ennek.

Igazából nem lehet látni jelenleg, hogy hányan adták meg valójában, csak a fórumokra kerülő visszajelzésekből tudjuk, de mindegy is. A végén kiderül majd, hogy ki milyen díjat nyer, és van egy olyan érzésünk, hogy ezt a kategóriát a Valve meg fogja vétózni. 

Ti milyen kategóriát találtatok ki az utolsó helyre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)