Hirdetés

Ez most megint mi? Half-Life 3 fájlok a Dota 2-ben

|

Oké, mielőtt kitörne a világméretű parti a játék megerősítésének hírére, azért jó ha tudjátok, hogy csak egy txt-ről van szó. De egy létező txt-ről.

Hirdetés

A SteamDB véletlenül rátalált néhány nagyon érdekes Dota 2 filera. Már nevükben is sokat mondó adatokról van szó: hl3.txt, rpg.txt és ai_basenpc.txt. Ha megnyitjuk ezeket, akkor fura sorokat találunk bennük.

A hl3.txt-ben például egy ilyen szerepel: string m_HelpText = "Combine Pulse Ceiling Turret". Ezek a txt adatok a tartalmukból ítélve olyanok, mintha fejlesztői eszközökhöz készült iránymutatók lennének.

Felbukkannak bennük vonatkozások járművekre, NPC viselkedésekre, küldetésekre stb.. "string m_HelpText =azok az NPC melyek egy osztagban vannak (vagyis egyező osztagnevük van) megosztanak információt egymással, és egymás után támadnak és fedezik majd egymást."

Vajon mik lehetnek ezek a txt darabok? Lehet, hogy csak véletlenül kerültek bele a Dota 2 adatai közé, de az is lehet, hogy ténylegesen a Half-Life 3 fejlesztésének iránymutatói. Na jó, erre gondolni sem merünk már, nem is vesszük fel ezt a pólónkat... hova is vezetne az?

A fájlokat itt találjátok: hl3.txt, rpg.txt, ai_basenpc.txt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)