Hirdetés

Half-Life 3 és Left 4 Dead 3 - a Counter-Strike atyja is megerősítette

|

Minh Le, a Counter-Strike sorozat megálmodója valószínűleg egész közeli kapcsolatban van a Valve-vel, és ha ő azt mondja, hogy a Half-Life 3 és a Left 4 Dead 3 már készül, mi elhisszük neki.

Hirdetés

Nem mintha egyébként nem lenne nyilvánvaló, hogy Gabe Newellék a háttérben sunyin reszelik a rajongók által legjobban várt Valve-folytatásokat, csak az a nehezen emészthető, hogy nem beszélnek erről.

Minh Le a goRGNtv-nek adott interjújában játszadozott az életével, amikor elmondta, hogy igen, készül a Half-Life 3. „Őszintén szólva nem hiszem, hogy beszélhetek róla, de szerintem köztudott, hogy készül. Szóval ha azt mondanám, hogy ja, láttam néhány képet, koncepciórajzokat, az nem lenne túl nagy hír. Talán elmondhatom, hogy láttam valamit, ami a Half-Life univerzumba is illik. Asszem senki nem lepődne meg azon, hogy csinálják, készül, ja. Úgyhogy igen, láttam a Half-Life 3 koncepciórajzait.”

Szó esett a Left 4 Dead 3-ról is: „Láttam, jól néz ki. Nagyon izgatott voltam akkor, azt mondtam: 'hú, de jól néz ki'. Nagyon élveztem a Left 4 Deadet, ez volt az egyik olyan játék, ami tényleg megváltoztatta az ipart. Szerintem akkoriban nem volt túl sok jó co-op játék, az pedig az.”

A beszúrt videóban 33:55-nél térnek rá a témára.

Vajon lesz bejelentés az E3-on, vagy nem lesz bejelentés az E3-on? Mi akarjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)