Hirdetés

RTS vagy kalandjáték is lehetett volna a Half-Life 3

|

Valószínű, hogy soha nem lesz már semmi a Half-Life 3-ból, és ennek egyik oka lehet az, hogy a Valve nagyon sok prototípussal kísérletezett.

Hirdetés

Tökéletesen elégedettek lettünk volna azzal, ha a Valve ugyanolyanra csinálja meg a Half-Life 3-at vagy Episode 3-at, mint az előző rész volt. Most is csak egy FPS-t szeretnénk, ami folytatja (vagy akár lezárja) Gordon Freeman történetét, választ ad a megmaradt kérdésekre.

A GameInformer újságírója, Andrew Reiner elmondta, hogy beszélt egy fejlesztővel, aki elárult pár dolgot annak kapcsán, milyen volt egykor a Half-Life 3. Állítása szerint több, 4-5 fős csapat dolgozott különböző prototípusokon, de egyik sem tudott igazán jó ötlettel előállni. A tervek szerint a HL3 lehetett volna stratégia (vagy tartalmazhatott volna RTS-elemeket), vagy egy olyan, a Night Traphez hasonló kalandjáték, amiben valódi színészeket láthatunk. Nem tudjuk, Reiner forrása mennyire megbízható, de érdekes ilyet hallani. 

Nektek tetszett volna, ha a sorozat harmadik része műfajt vált? Szerintetek van még esély a folytatásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)