Hirdetés

VR-játék lehetne a Half-Life 3-ból?

|

A Half-Life 3 olyan, akár egy bumeráng. Hiába dobjuk el magunktól, folyamatosan visszajön és ha nem vigyázunk, csalódást okoz. Most is az van.

Hirdetés

Szörnyű egy olyan hírrel kezdeni a napot, hogy megint cáfolnak valamit a Half-Life 3-mal kapcsolatban. Míg a legutóbbi hidegzuhanyt Gabe Newelltől kaptunk, addig most a Valve-nél dolgozó Chet Faliszek lohasztotta le rengeteg rajongó lelkesedését egy kérdezz-felelek során.  

Miután Chet az EGX 2015-ös rendezvényen beszélt a virtuális valóságról, tartott egy Q&A-t, ahol a közönség kérdéseket tehetett fel neki. Ahogyan az várható volt, valaki azonnal ráment a Half-Life 3 témára és megérdeklődte a fejlesztőtől, hogy a fájóan régóta várt játék VR-cím lesz-e. A válasz tömör és szívszaggató volt: "Nem." Mikor később ugyanaz a személy újra felhozta kérdését, Chet viccesen megjegyezte: "Azt mondtam, hogy nem." 

Nem csoda, ha a játékosok arra számítanak, hogy a Valve összeházasítja a virtuális valóságot a Half-Life szériával, elvégre a márciusi GDC 2015-ön a cég egyik programozója, Jeep Barnett azt mondta, hogy nem mondanak nemet a Half-Life 3 VR-ra, de egyelőre nem tudják, hogy mi passzolna hozzá a legjobban. Érdekes a HTC elnöknőjének, Cher Wangnak elszólása is, amikor kontextusba hozta a Half-Life szériát a HTC Vive VR-szemüvegükkel, ám később természetesen helyesbített, hogy egyáltalán nem így gondolta.

Szerintetek meddig tart még minket a Valve bizonytalanságban? Háromra mindenki írja le mit gondol. Egy, kettő... ja, semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)