Hirdetés

Halo 5: Guardians - új kontroller beállítások és képek az Infection mapokról

|

A játék következő frissítése után egy kicsit aprólékosabban is beállítgathatjuk majd a kontrollerünk érzékenységét.

Hirdetés

Jó látni, hogy a 343 Industries mennyire sokat foglalkozik a Halo 5: Guardians multiplayer módjával, hiszen a Warzone Firefight után egy újabb játékmód tér vissza a korábbi részekből, arról már nem is beszélve, hogy további újdonságokkal is készülnek a srácok a következő frissítésben.

A 343 Industries egyik fejlesztője, David Pashute egy hivatalos blogbejegyzésben beszélt az új beállítási lehetőségekről. A kontroller beállításokban ezentúl külön beállíthatjuk az érzékenységet a vízszintes és függőleges tengely mentén. Szemfüles játékosok biztosan észre fogják venni, hogy a számok nem egészen vannak szinkronban, de Pashute szerint ez nem véletlen: "Senki ne aggódjon, ez nem egy hiba. A beállításaid ugyanazok maradnak, amelyek a frissítés előtt is, viszont ezentúl már tükrözni fogják a motorháztető alatt történt változásokat."

Az érzékenységet nem csak egész számokkal írhatjuk le, de köztes értékeket is választhatunk a még nagyobb pontosság érdekében, ha pedig annyira nincs kedvünk bíbelődni, akkor előre megszabott beállítások közül is választhatunk. A Halo 3 és Halo: Reach multiplayer módjából visszatérő Infection módból is előkerült pár kép. A játékmód lényege ugye az volt, hogy az egyik játékos "zombiként" próbálja megfertőzni az összes többit, egészen addig, amíg nem marad senki emberként.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)