Hirdetés

Halo 5 - egy hétig ingyen letölthető

|

Hamarosan debütál a Halo 5 új kooperatív mókája, a Warzone Firefight. Még azok is tehetnek vele egy próbát, akiknek nincs meg a játék.

Hirdetés

Még a Halo 3: ODST-ben startol el az azóta is hatalmas népszerűségnek örvendő Firefight játékmód, ahol a játékosok vált vállnak vetne verhették vissza az idegenek hullámokban érkező támadásait. A Halo 5 június 29-én fog bővülni ezzel a túlélős móddal, a Warzone Firefight-al, ami a fejlesztőcsapat, 343 Industries elmondása szerint az eddigi legnagyobb Halo 5 bővítés.

Emellett minden Xbox Live Gold előfizetőnek lehetősége lesz ingyenesen letölteni a Halo 5-öt, és egy egész hétig nyüstölni azt. Június 29-től július 5-ig lesz alkalom kipróbálni a játékot Xbox One konzolokon, és ez idő alatt egy 50%-os leárazás is vár mindenkit, akiknek annyira megtetszene a Halo 5, hogy végleg szeretne vele bővíteni a gyűjteményét.

Ezeken  kívül a frissítéssel érkezik a Score Attack, ami pontgyűjtögetésre ad lehetőséget a kampány során, továbbá három új térkép és új REQ tárgyak is.

Ti kipróbáljátok az ingyenes héten, hogy milyen a Halo 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)