Hirdetés

Halo 5: Guardians - ilyen lesz a Warzone Firefight

|

A Halo 5: Guardians legújabb játékmódja egy már ismerős módra építkezik, de mégis miben lesz más a Warzone Firefight az elődjéhez képest?

Hirdetés

Készül egy új játékmód a Halo 5: Guardians multiplayer részéhez, de azoknak, akik játszottak a Halo: ODST-vel, talán annyira nem is lesz új az egész. Az anno Firefight néven szereplő PvE játékmód most visszatér, de a Warzone Firefight sokkal nagyobb és jobb lesz elődjénél.

Anno a Firefightban ugye az volt a lényeg, hogy társainkkal karöltve lenyomjuk az egyre nagyobb hullámokban érkező Covenant semmirekellőket. A Warzone Firefight alapjaiban véve ugyanerről szól, csak sokkal hatalmasabb lesz: új játékmechanizmusok, új objektívák kerültek bele és úgy általában nagyobb lett az egész mód, hiszen ezúttal már 8-an vehetjük fel a harcot az idegen invázióval.

Minden körben más célkitűzés eléréséhez kell majd összedolgoznunk, egyszer lehet, hogy valami izmos bosst kell legyűrnünk, máskor pedig fordulhat a kocka és a saját bázisunkat kell megvédenünk, ahogy megpróbálják lerohanni a habzó szájú Covenantok. Az is előfordulhat, hogy végig kell pásztáznunk az egész térképet és egy adott számú ellenfelet kell legyilkolnunk a játék által kijelölt típusból, ebből is látszik, hogy ezt a módot egyedül nem biztos, hogy érdemes próbálgatni.

Minden kör végén tapasztalati pontokat nyer a csapatunk attól függően, hogy milyen gyorsan és hatékonyan teljesítettük az adott fordulót. Minél több pontot szerzünk, annál jobb fegyverekre és járművekre tehetünk szert, tehát érdemes pedálozni már az elejétől kezdve. Viszont a legnagyobb változtatás az ODST-hez képest a Mythic bossok bevezetése. Ezek csak az ötödik körben jelennek meg és kegyetlenül erősek, szóval csak akkor tudjuk legyőzni, ha ügyesek össze tudjuk koordinálni a csapatot. Ja igen, és csak öt perc van rá.

Összességében rettentően feszültnek és izgalmasnak hangzik ez a játékmód, szóval alig várjuk. Nektek hogy tetszik? Nyomatjátok még a Halo 5-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)