Hirdetés

Halo inspirálta fegyverek kerültek a Destiny 2-be, és ebből még baj lehet

|

Nyilván senki nem mondja ki hivatalosan, hogy a Halo játékok flintáit kaptuk meg, de a hasonlóság csak az ügyvédek előtt titok.

Hirdetés

Elindult egy nagyobb esemény a Destiny 2-ben, ami a Bungie 30. évfordulóját ünnepli. A stúdió történelmének nyilván a Halo is része volt, és bár nem a srácoknál vannak a sci-fi lövölde jogai, ettől még megemlékeztek róla.

Az új Destiny 2 DLC-be ugyanis most bekerült egy-egy fegyver, melyek nagyon hasonlítanak a Halo sorozat Battle Rifle-jére, Energy Swordjére, Magnumjára és Focus Rifle-jára.

Hirdetés

Ugyan a 30. születésnapnak vannak olyan elemei, amiket csak súlyos eurók leszurkolásával lehet megnyitni, ez nem igaz mindenre. A Dares of Eternity című 6-fős matchmaking playlist például ingyenesen elérhető mindenki számára, és azon keresztül megszerezhetjük magunknak a fent említett, Halo inspirálta fegyvereket.

A fenti csodák mellett egyébként egy új Exotic pisztolyt is behúzhatunk, ami szintén ismerős lehet majd a Bungie játékait ismerőknek.

Akiket szeretik a Destiny 2-t, azoknak most érdemes lesz visszatérniük, ha másért nem is, akkor az ingyenes cuccok begyűjtéséért.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)