Hirdetés

Halo Wars 2 - még ebben a hónapban kipróbálhatjuk az új játékmódot

|

A Halo Wars 2 egy újszerű játékélménnyel dobja majd fel a multis csatákat. A Blitz módot a januári bétában ki is próbálhatjuk majd.

Hirdetés

Ha emlékszik valaki a már nem létező BattleForge című kártyás RTS-re, akkor nagyjából tudja, hogy mire számíthat a Halo Wars 2 Blitz módjától. Ezt lehet majd próbálgatni a január 20-án induló bétában.

A Blitzben összeállítunk egy kártyapaklit, melynek minden lapja 1-1 egységet jelöl. Ezeket az egységeket aztán a kártyák segítségével lehívhatjuk a csatatérre, ahol valós időben irányítjuk majd őket. Aki szereti a gyűjtögetést és a pakliépítést az minden bizonnyal imádni fogja ezt is.

A játékmódot a január 20-án induló bétában próbálhatjuk majd ki először, ami egyébként egészen január 30-ig el is tart. A 343 Industries feje szerint a béta teljesen nyílt, és Xbox One-ra és PC-re is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)