Hirdetés

Halo Wars 2 - ilyen egy teljes meccs 1080p-ben

|

A gamescomon még csak egy másfél perces gameplay videóban csodálhattuk meg, hogy milyen a Halo Wars 2 többjátékos módjában egy összecsapás, de máris itt van a több mint negyedórás teljes verzió.

Hirdetés

A Halo Wars 2-t egy stílusos trailerrel jelentették be a tavalyi gamescomon, majd az Xbox One tulajok ki is próbálhatták. A második béta 2017 elején debütál majd Xbox One konzolon és Windows 10-en, így ebből már a PC-sek sem maradnak ki. Stílusosan az idei gamescomon is magával vitte a Microsoft a 343 Industries játékát és megmutatta az érdeklődőknek, miképpen fest egy összecsapás a Halo Wars 2 multijában. 

A kölni eseményen azonban több izgalom is történt annál, mint amit másfél percbe bele lehet sűríteni, a DualShockers például közel húszpercnyi gameplay felvételt rögzíthetett 1080p-s minőségben egy Windows 10 operációs rendszert futtató PC-n. A videóban egy teljes multiplayer meccset prezentálnak nekünk a srácok, amelynek köszönhetően minden eddiginél közelebbről és bővebben szemrevételezhetjük a Halo Wars 2 játékmenetét. 

A Halo Wars 2 a jelenlegi tervek szerint 2017. február 21-én érkezik PC-re és Xbox One-ra. Nektek mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)