Hirdetés

Halo Wars 2 gépigény - ilyen vassal indulhatsz háborúba

|

A Microsoft végre nyilvánosságra hozta, milyen konfigurációt kell a magáénak tudnia annak, aki fejest akar ugrani a kifejezetten mutatós Halo Wars 2 kampányába.

Hirdetés

A stúdió néhány napja büszkén jelentette, hogy aranylemezre került a játék, vagyis már semmi sem fenyegeti a Halo Wars 2 februári megjelenését. Ennek köszönhetően megkaptuk a gépigényt is, hogy mindenki felkészíthesse a masináját a rajtra, bár biztosak vagyunk benne, hogy nem ez lesz 2017 legmegterhelőbb játéka.

Az már valószínűleg senkit nem lep meg, hogy az indításhoz Windows 10-re van szükség, ezt leszámítva azonban nem voltak kifejezetten szigorúak, már egy visszafogottabb gépen is elindul majd a játék.

Halo Wars 2 minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel i5-2500, AMD FX-4350
Memória: 6GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 ,AMD Radeon HD 7750, Intel HD 520

Halo Wars 2 ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-4690K, AMD FX-8350
Memória: 8GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 480

Nálatok mennyire lehet majd feltekerni a grafikát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)