Hirdetés

Halo Wars 2 - a történet az egész univerzumra hatással lesz

|

A Halo Wars 2 írója szerint hosszútávú következményei lesznek a játék cselekményének.

Hirdetés

A Halo sci-fi világa valószínűleg az egyik legnagyobb és legrészletesebb sci-fi univerzum, amit a játékokban találhatunk. Számos játék, több könyv és tévésorozat meséli el ezt a masszív történetet, melyek mind valamilyen módon nyomot hagynak ebben a világban.

A Halo Wars eredetileg egy mellékszálnak készült az FPS játékokhoz, azonban egy interjúból most kiderült, hogy a Halo Wars 2 története jóval nagyobb szabású lesz és több jelentőséggel bír majd ebben az univerzumban. A játék narratív dizájnere, Kevin Grace valamint Jeremy Cook művészeti vezető beszéltek arról, hogy ez pontosan mit is jelent:

"Nagyon nagy hatással lesz majd a következő FPS játékokra. Még persze korai lenne megmondani, hogy valójában mikor lesznek ezek igazán fontosak, de azt már most elmondhatom, hogy ha játszottad a Halo 5-öt, akkor lesz pár nagyon fontos dolog, ami előkerül a Halo Wars 2-ben. Az, hogy a történetünk felzárkózhatott ahhoz, ahol a Halo most tart, rengeteg lehetőséged ad nekünk, hiszen akár kereszthezhetjük is majd a két sorozatot."

Elég izgalmasnak hangzik, hogy a fejlesztők igyekeznek egy nagyobb szabású, szorosabban összekötött univerzumot építeni, persze azért az interjúban elmondták, hogy ettől függetlenül ügyelnek arra, hogy önmagukban is érthetőek és követhetőek legyenek ezek a történetek. A Halo Wars 2 megjelenés 2017. február 21-én várható PC-n és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)