Hirdetés

Halo Wars: Definitive Edition - előbb is játszható, de nem mindenkinek

|

A 343 Industries azzal szeretné meghálálni, ha valaki előrendeli a Halo Wars 2: Ultimate Editiont, hogy korábbi hozzáférést biztosít a felújított első részhez.

Hirdetés

A The Game Awardson debütált a Halo Wars 2 legújabb előzetese, amelynek középpontjában a játék főgonosza, Atriox áll, és sok múlik majd azon, hogy mit fog tenni, ugyanis a történet az egész sci-fi univerzumra hatással lesz. Azonban a második rész nem egyedül érkezik. 

Érkezik a Halo Wars: Definitive Edition, amely az első rész felújított változata és mint ilyennek továbbfejlesztették a grafikáját, újabb achievementeket kapott és magába foglalja az összes eredetihez készült DLC-t is. A 343 Industries vezetője, Dan Ayoub megerősítette, hogy mindazok, akik megvásárolják a Halo Wars 2: Ultimate Edition digitális változatát, azok december 20-tól "speciális preview hozzáférést" kapnak a Halo Wars remasteredhez Windows 10 és Xbox One platformokra, de egyelőre nem tudjuk, ez a kifejezés mit is takar pontosan. 

A Halo Wars: Definitive Edition a 2017. február 17-én megjelenő Ultimate Edition részeként biztosan beszerezhető lesz, de hogy különállóan mikortól árulják majd, az még rejtély. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)