Hirdetés

Hamarosan jön a Football Manager 2022, duplán jól járnak az Xbox Game Pass előfizetők

|

Nem a Microsoft lesz az egyetlen forgalmazó, azonban PlayStationre így sem érkezik a játék.

Hirdetés

A SEGA és a Sports Interactive hivatalosan is megerősítette, hogy november 9-én indul útjára a Football Manager 2022, a népszerű taktikai játékuk legújabb epizódja, ami PC mellett Xboxra is elérhető lesz.

A sorozat minden évben kiemelkedően népszerű a Steam statisztikái szerint, így a Microsoftnak fontos stratégiai elem lehet, hogy az idei epizód az első naptól játszható lesz az Xbox Game Pass előfizetőknek.

Hirdetés

A program két verzióban lesz elérhető platformnak megfelelően, PC-n a klasszikus Football Manager 2022, Xboxon pedig rendkívül eredeti módon a Football Manager 2022 Xbox Edition címmel.

A Microsoft szerint az irányítás a kontroller minden funkcióját kihasználja majd, így a virtuális menedzsereknek könnyed lesz a kezelés a mágnestáblától egészen az oldalvonalig bezárólag.

A fejlesztést végző Sports Interactive elmondta, szeptember folyamán sok újdonságot bemutatnak majd meg, azonban azt is megerősítették, hogy a PlayStationön klubbot irányítani vágyók más platformra kell, hogy költözzenek. Egy Nintendo Switches verzió ugyan tervben van, erről még semmilyen konkrét információ nem érkezett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Football Manager 2022 tehát november 9-én jelenik meg PC-re és Xbox konzolokra, továbbá Xbox Cloud Gamingen is játszható lesz, ahol a mentéseink is elérhetőek lesznek, platformtól függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)