Hirdetés

Három kulcsember távozott a Gears of War: Judgment csapatából

|

Mike Capps, az Epic elnöke megerősítette, hogy újabb felmondások történtek a cégnél.

Hirdetés

A lengyel People Can Fly, melynek a Bulletstormot köszönhetjük, és most a Gears of War: Judgmenten dolgozik, három dolgozójától kényszerült búcsút venni, akik úgy gondolták, hogy másutt talán jobb lesz. Adrian Chmielarz creative director, valamint Andrzej Poznanski és Michal Kosieradzki mondtak fel. Mike Capp elnök erről azt mondta, hogy "Az elmúlt években komoly munkájuk volt abban, hogy a People Can Fly erős céggé váljon és olyan tehetséges csapat váljon, mint amilyen most.

Kívánjuk nekik, hogy találják meg a számításaikat a jövőben is, de a People Can Fly továbbra is gőzerővel dolgozik a Gears of War: Judgmenten, hogy a jövő év elején a rajongók kezébe adhassa." Chmielarz egy mások felmondott GoW  figurát követ, mégpedig Rod Fergussont, aki az Epic termelési igazgatója volt, és az Irrational Games-hez távozott, hogy a problémákkal küzdő Bioshock: Infinite segítségére siessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)