Hirdetés

Hearthstone - jövő héten új kalandra megyünk

|

Nagyjából három hónapja hallgatjuk az Old Godok suttogását, így pont időszerű lenne, hogy a Blizzard kiadjon egy új kiegészítőt. A bejelentés már készülődik.

Hirdetés

A Blizzard elkezdett kiküldeni a sajtónak egy meghívót, amiből arra következtethetünk, hogy a srácok a Hearthstone következő kalandjának bejelentésére készülnek.

A meghívón az áll, hogy "megtisztelnél minket, ha csatlakoznál különleges eseményünkhöz, ahol vár a mágia és az ünneplés". Valami különlegessel is várnak minket, ami nagyon valószínű, hogy a következő kaland lesz.

Most lehet kezdeni a tippelgetést, hogy vajon mi következik. Én személy szerint Karazhanra tippelnék (legalábbis remélem, hogy az lesz), mert ki értene jobban egy varázslatos igazi parti összedobásához, mint Medivh.

Július 28-án minden kiderül a Hearthstone hivatalos Twitch csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)